Produsele noastre

Super usor si delicios!!!! Sandwich –ul incepe cu painea lipie (chifla) albaneza fara amaelioratori apoi crema de unt , salata , ardei, praz , rosii, masline , spek(sunca taraneasca) , muschi file, salam uscat , salam picant, crispy , cascaval sau vegetarian ... sandwich –ul preferat LuxFood,pentru toate poftele.

Cand esti grabit si ai multe drumuri prin oras, un local in care sa gasesti un sandwich gustos locuri la care te gandesti pentru a-ti furniza necesarul de energie. In Timisoara exista cateva locuri unde se regasesc sandwich –urile LUX FOOD In suprermarket-uri, minimarket-uri , pub-uri , cafenele vei gasi sortimentele LuxFood de sandwich-uri, gustoase si sanatoase.

Un sandviș (din engleză Sandwich) este un fel de mâncare, de obicei fiind format din două sau mai multe felii de pâine cu unul sau mai multe straturi,chifle lipii sau o felie de pâine cu unul sau mai multe toppinguri, numit sanviș deschis. Sandvișurile sunt o masă de prânz foarte populară, fiind luate la școală sau la serviciu, sau la picnicuri ca parte a unui prânz împachetat. Conțin, în general, o combinație de legume proaspete, carne, brânză și o varietate de sosuri și condimente. Sunt vândute des în restaurante și cafenele.